Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit

pexels-photo-1738964
Foto: Martin Lopez

Ce faci duminică? În cazul în care nu ai deocamdată niciun plan, noi îți propunem o listă de evenimente în ajun de Anul Nou pe stil vechi, la care să mergi cu prietenii și să socializezi, să te inspiri sau să te umpli cu energie să-ți ajungă pentru întreaga săptămână.

# Rise Band și anul nou pe vechi

Image may contain: one or more people and text

Pe 13 ianuarie anul se-noiește, plugușorul se pornește, trupa Rise Band va cânta și la Uptown Cafe va colinda. Veniți duminică, 13 ianuarie, să întâlniți anul nou, dar pe stil vechi. Iar cu această ocazie, trupa Rise Band revine cu drag la noi cu piese frumoase care vor crea o atmosferă pe cinste. Mai multe detalii despre eveniment urmăriți pe Facebook. 

# Misterul de Crăciun

Image may contain: text

Începând cu 21 decembrie 2018 și până în data de 13 ianuarie 2019 Circul din Chișinău își așteaptă spectatorii la un nou spectacol de Revelion – „Misterul de Crăciun”. Un spectacol de divertisment de bună calitate. Astfel, programul pentru copii şi adulţi va include un spectacol uimitor ce va îmbina dresură de papagali, dresură de câini și pisici, școala de echitație, acrobații în aer, jonglerie pe role, roata Syr, echilibru și desigur Clovnul Mart. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook. 

# Labirint

Image may contain: 6 people, people sitting and text

„Labirint” – o comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap. Spectacolul e pus în regia Danielei Burlaca. Mai multe urmăriți pe Facebook. 

# Board Games Day

No photo description available.

Se vor forma grupuri de jucători care se vor schimba de la un joc la altul. Fiecare va juca ce joc dorește, luând în calcul și adversarii disponibili. Fiecare joc va avea un tabel cu distribuția punctelor în funcție de numărul de participanți. Distribuția va lua în calcul durata medie a jocului respectiv și dificultatea. Jucătorii pot primi punctaj pozitiv, cât și negativ. Câștigă cel care acumulează cele mai multe puncte. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Aquaman

Image may contain: 1 person, text

Aquaman îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind „jumătate om, jumătate zeu”. Mai multe urmăriți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente