/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Unionistul George Simion se vrea eurodeputat: „Următorul pas este Parlamentul European”

12 ianuarie 2019, ora 16:46

Liderul Mișcării Acțiunea 2012, George Simion, și-a anunțat astăzi candidatura pentru alegerile în Parlamentul European, care vor avea loc anul curent. Unionistul va merge în campanie în calitate de candidat independent cu sloganul „România Mare în Europa”.

„Am 33 de ani și o mare parte din viața mea de până acum am luptat pentru cauzele pe care le-am considerat drepte. (…) Am bătut la fiecare ușă pe care am văzut-o, când nu s-a putut pe ușă, am intrat pe geam. Am speculat orice spărtură în zidurile sistemului ca să reușim cumva să-l spargem. Tot pe ziduri am scris peste tot că „Basarabia e România”, un adevăr care trebuie înțeles de fiecare român. Am făcut tot ce era posibil. Următorul pas este Parlamentul European, următorul pas este că noi suntem soluția pentru că nu suntem reprezentați politic”, a spus George simion la evenimentul de lansare în campanie.

George Simion este un activist civic român care militează pentru Unirea României cu Republica Moldova. Este fondator al Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și al Alianței pentru Centenar. Este autorul cărții „Blocați în labirint”, o radiografie a parcursului Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi.

Următoarele alegeri în Parlamentul European vor avea loc între 23 și 26 mai 2019, când toți cetățenii adulți din statele membre ale UE vor avea ocazia să își aleagă reprezentanții în PE.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram