(video) „Erau și alte opțiuni”: Maia Sandu susține că Valeriu Munteanu a fost cel care a ales să lupte cu Ilan Șor în circumscripția de la Orhei

Valeriu Munteanu a depus la data de 3 ianuarie actele pentru a se înregistra în calitate de candidat electoral în alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 din partea Blocului electoral ACUM în circuscripția nr.18 (Orhei). Deși erau și alte opțiuni, potrivit liderei PAS, Maia Sandu, decizia de a lupta cu Ilan Șor, i-a aparținut fostului liberal.

„A fost alegerea lui. A fost o alegere curajoasă. Asta a fost una din opțiuni pe care el a ales-o. Am discutat mai multe circumscripții, inclusiv din Chișinău. A fost obțiunea cea mai optimă. Eu refuz să cred că oamenii de acolo vor vota hoții”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Puterea a patra”.

De menționat că Valeriu Munteanu va concura în aceeași circumscripție cu Vasile Costin (PDM), Mihai Catraniuc (PSRM), Ilan Șor (Partidul Șor), Svetlana Căpățină (PCRM), Dorin Zghibarța (PL), Dumitru Suhoborcenco (Independent).


Pub