(video) Versiunea site-ului „Alegeri în Moldova”, actualizată: O nouă concepție pentru reflectarea proceselor electorale din Moldova

Asociaţia pentru Democraţie Participativă ADEPT a lansat astăzi, 11 ianuarie, noua versiune a site-ului alegeri.md în cadrul unei conferințe de presă. Informația prezentată pe site va reflecta procesele electorale din Republica Moldova.

Foto: UNIMEDIA

Motivul perfectării site-ul a fost modificarea sistemului electoral.

„Vreau să vă anunț că toate produsele noastre anterioare, referitoare la reflectare proceselor electorale, rămân pe pagina veche la adept.md, iar pagina nouă este un proiect nou, ce trebuie să aibă drept finalitate – crearea unei enciclopedii electorale”, a declarat directorul executiv al ADEPT, Igor Boțan.

Pe lângă compartimentul alegeri, pe pagina este și un compartiment special, care este dedicat partidelor politice. Aici va fi reflectată întreaga evoluție a partidelor politice moldovenești, începând cu anul 1989.

„Veți vedea care a fost evoluția a 96 de partide politice pe care le-am avut în Moldova. Unele au dispărut. Actualmente sunt 46”, a mai adăugat Boțan.


Pub