Pedeapsa primită de românul acuzat că şi-a ucis iubita cu o foarfecă la Londra

Bărbatul român acuzat că şi-a înjunghiat mortal cu o foarfecă iubita însărcinată, crimă comisă la 1 iunie 2018 în nordul Londrei, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, a relatat joi agenţia Press Association, conform Agerpres.

Foto: twitter

Potrivit acuzării, la 1 iunie anul trecut Ioan Câmpeanu, pe atunci în vârstă de 43 de ani, a atacat-o pe iubita sa Andra Hilitanu (28 de ani) în baia apartamentului lor din Neasden, în nord-vestul Londrei.

După această agresiune, Câmpeanu s-a plimbat cu automobilul în zona centrală a Londrei, revenind după aproape două ore în apartamentul respectiv şi apelând numărul pentru situaţii de urgenţă 999 pentru a anunţa moartea iubitei sale şi a se autodenunţa. ″Este moartă, eu am ucis-o″⁣, s-a autodenunţat Câmpeanu.

Femeia, care era însărcinată în şapte luni, a suferit răni multiple, printre care patru tăieturi la gât, una fiindu-i fatală.

Instanţa a aflat că Andra Hilitanu ar fi putut ‘supravieţui’ celor 40 de răni suferite şi că este posibil ca ea să fi decedat după cel puţin 20 de minute.

Judecătorii au respins declaraţia lui Câmpeanu conform căreia victima şi-a provocat răni în zona pelvisului întrucât nu îşi dorea copilul.

″Acesta a fost un atac brutal şi prelungit în care nu aţi arătat niciun fel de milă. Teroarea şi agonia pe care ea (Andra Hilitanu) trebuie să le fi suferit sunt îngrozitor de imaginat″⁣, a declarat judecătorul de caz.

Ioan Câmpeanu mai fusese condamnat în România şi Marea Britanie pentru jaf şi furt, folosind banii astfel obţinuţi pentru a cumpăra drogurile de care era dependent.

Sursa: Agerpres


Pub