(foto/video) Salvatorii, în alertă: Șase camioane și două automobile, blocate în nămeți. Intervențiile pompierilor în ultimele ore

În ultimele ore, salvatorii și pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost solicitați în nouă situații pentru a efectua lucrările de deblocare și tractare autoturismelor blocate.

Astăzi în jurul orei 11:00 salvatorii au efectuat lucrări de deblocare a unui autocamion pe traseu la itersecție șoseua Balcani cu strada Petricani din mun. Chsinau. Aceștia au reusit tractarea autocamionului, dar si alte două automobile derapate.

Intervenții / Sursa:dse.md

În total, în urma interventiei de la intersecția șoselei Balcani au fost deblocate alte șase camioane și două automobile.

Totodata, în după amiaza zilei de azi lucrările de tractare a mijlloacelor de transport au avut loc în mai multe raioane din țară.

Intervenții / Sursa:dse.md

Salvatorii au efectuat interventii în raionul Basarabeasca, Hîncești, Cimișlia, Orhei.

În jurul orei 13:00 salvatorii au inspectat traseul Leușeni- Chișinau. Pe traseu aceștia au deblocat trei autoturisme aflate în dificultate.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI va monitoriza în continuare situația din țară. În cadrul Celulei de Criză instituite sunt acumulate informații operative, dar și are loc gestionarea forțelor antrenate.

Intervenții / Sursa:dse.md

Salvatorii lucrează în regim sporit pentru a interveni în situații de risc. În continuare oamenii sunt rugați să fie precauți și să asculte mesajele autorităților, iar în situații de urgență să apeleze Serviciul 112.


Pub