(video) Andrei Năstase spune dacă a reușit sau nu să-și cunoască clona din circumscripția nr.33: El are obligația să se facă cunoscut

Am aflat că semnăturile în sprijinul lui Andrei Nastas s-au făcut prin încălcarea legii. Declarația aparține candidatului blocului ACUM, Andrei Năstase, care protrivit lui, nu a reușit să se vadă sau să discute cu clona sa din circumscripția nr.33.

„Eu am făcut o adresare către presa din R.Moldova să dea de acest om. Dânsul are obligația față de cetățenii care au semnat în dreptul numelui său. Dânsul trebuie să spună cine este el și ce a făcut pentru cetățeni. Am aflat că semnăturile în sprijinul acestui individ s-au făcut prin încălcarea legii, cu manipulare. Mulți oameni au fost duși în eroare. Au crezut că semnează pentru mine”, a menționat Andrei Năstase în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivitt liderului Platformei DA, lui Andrei Nastas i s-a făcut un profil asemănător cu al său.

„În aceste alegeri nu este loc pentru candidații independeți. Am avut un așa-zis candidat independent la alegereile locale. Este vorba de Silvia Radu care astăzi slujește Partidului Democrat. Vă invit să faceți diferența dintre adevăr și minciună”, a mai spus Năstase.

Totodată, liderul blocului ACUM a ținut să precizeze faptul că mulți artiști sunt ostatici, motiv pentru care își anunță candidatura în alegeri.

„Ei zic că nu au de ales și trebuie să candideze în anumite circumscripții. Vă invit să ignorați acești candidați”, a concluzionat Andrei Năstase.

De menționat că Andrei Nastas, clona lui Andrei Năstase în circumscripția 33, este și el avocat, la fel ca și președintele Platformei DA. Doar că acesta și-a obținut licența abia la 26 decembrie 2018, cu doar câteva 4 zile înainte de a solicita de la CEC liste de subscripție pentru a colecta semnături în susținerea candidaturii sale.

Cotidianul.md a intrat în posesia unor detalii care duc la ideea că cei care stau în spatele candidaturii clonei lui Andrei Năstase au făcut tot posibilul ca acesta să semene cât mai mult cu originalul.


Pub