Zinaida Greceanîi „dezvăluie” strategia PSRM de a câștiga alegerile: „Picioarele în mâini și la oameni, între patru ochi”

„PSRM este pregătit să câștige aceste alegeri” este declarația președintei Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi. Într-o conferință susținută astăzi, Greceanîi a menționat că și-au pus la punct strategia pentru această campanie și sunt gata să lupte „corect, fără a apela la murdărie”.

Foto: UNIMEDIA

„La moment 46 de candidați au prezentat listele pe circumscripții uniniminale –colectând circa 35 de mii de semnături. Ceilalți sunt în proces de colectare. Echipa este pregătită pentru această campanie electorală. Ne dorim să avem alegeri corecte și reflectate echidistant. ” a declarat Zinaida Greceanîi.

Potrivit liderei PSRM, peste 9.000 de persoane au fost antrenate în procesul de monitorizare a campaniei și a alegerilor.

Greceanîi a spus că echipa sa va discuta cu cetățenii în parte, folosind iarăși expresia „picioarele-n mâini”, o calchiere din limba rusă - „ноги в руки”.

„Noi avem tactica noastră de a lucra cu alegătorii – Picioarele-n mâini și la oameni, între patru ochi”, a conchis Zinaida Greceanîi.

Cât despre includerea în lista națională a PSRM pe președintele RM, Igor Dodon, Greceanîi spune că se va lua o decizie până pe 10 februarie, iar dacă Dodon va accepta, sigur va fi cap de listă.


Pub