(foto) Se demolează clădirea fostului hotel „Codru”? Ce spun reprezentanții Moldova Agroindbank

Mai mulți internauți au postat imagini care surprind lucrări de demolare a clădirii fostului hotel „Codru”, în locul căruia urmează să fie construit noul sediu central al băncii Moldova Agroindbank.

Foto: UNIMEDIA

„Procesul de construcție a noului sediu al Moldova Agroindbank decurge conform proiectului. Pe parcursul desfășurării proiectului intervin anumite modificări, caracteristice domeniului construcțiilor, care este unul complex și implică ajustări atât în faza de proiectare, cât si la etapa de construcție propriu-zisă. Toate schimbările se fac în baza modificărilor în proiect executate de către compania de proiectare, inclusiv în urma recomandărilor înaintate de experți autorizați în domeniul proiectării si construcțiilor, iar raționamentele ţin de siguranța clădirilor, de importanţa creării unor condiții de muncă conforme celor mai noi standarde şi cerinţe aferente oficiilor moderne şi de eficientizare a costurilor de investiţie şi exploatare pentru bancă. Scopul final este construcția unui nou sediu, care sa fie o clădire de referință pentru Chişinău, care să ofere confort şi condiţii pentru o activitate eficientă a personalului băncii şi care să reprezinte o valoare sporită şi durabilă pentru acţionarii acesteia”, a răspuns serviciul de presă al Moldova Agroindbank la o solicitare din partea UNIMEDIA.

Codru / Sursa:Facebook/ Vladislav Culiomza
Codru / Sursa:UNIMEDIA
Codru / Sursa:UNIMEDIA

În locul hotelului, care până de curând i-a aparținut președintelui PD, Vladmir Plahotniuc, va fi construit sediul central al băncii comerciale Moldova Agroindbank. Complexul de clădiri a fost achiziționat în toamna lui 2016, iar prețul cu care s-a făcut tranzacția nu a fost făcut public.


Pub