Cel ce-al șaselea concurent electoral în circumscripția națională, înregistrat de CEC

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Comisia Electorală Centrală a înregistrat 32 de candidați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe lista Partidului politic „Mișcarea Populară Antimafie” pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 în circumscripția națională. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi, 10 ianuarie 2019.

În acest context, a fost înregistrat simbolul electoral pentru imprimare în buletinul de vot, a fost confirmat reprezentantul cu drept de vot consultativ în Comisie pe durata  perioadei electorale și persoana responsabilă de finanțe (trezorier).

În cadrul aceleiași ședințe, au fost operate mai multe modificări cu privire la componența unor consilii electorale ale circumscripțiilor electorale uninominale.

Tot astăzi, au fost acreditați zece observatori internaționali din partea Rețelei Europene a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor (ENEMO),  precum și 31 de persoane în calitate de observatori naționali și 16 – în calitate de observatori internaționali din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...