(foto) Un Mercedes-Benz G-Class, transformat într-o limuzină, a fost văzut în Chişinău

În Chişinău a apărut un nou SUV limuzină, dar aceasta nu este similară cu cele existente şi care sunt folosite pentru diverse ceremonii. Maşina nu măsoară cel puţin 12 metri, ci puţin peste 6 metri şi este făcută pe baza unui Mercedes-Benz G-Class autentic.

Astfel de automobile nu sunt produse oficial de compania germană, ci de ateliere specializate, la comandă. Pot fi văzute şi în străinătate, de regulă se oferă în arendă şi numărul lor nu trece la sigur de câteva sute.

Vezi şi: (foto) Una se află în Odesa, alta în Kiev. Vezi cum arată limuzina Volvo 960 Royal

Vezi şi: (foto) Un bărbat din Chişinău şi-a pierdut limuzina acum trei luni. Internauţii i-au găsit-o în două ore

O maşină într-o astfel de dimensiune este aleasă şi de unii oameni de afaceri, care preferă şi să le blindeze. În acest caz limuzina se transformă într-o adevărată fortăreaţă pe roţi.

În habitaclu poate avea, la solicitare, un perete despărţitor şi două sau patru locuri pentru pasagerii din spate, în ultimul caz două scaune fiind întoarse contra sensului de mişcare.

Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii despre acest exemplar surprins în capitală, însă de obicei astfel de vehicule se fac pe baza modelelor G 500, G 550, G 55 AMG sau G 63 AMG. Acest lucru însemnă prezenţa neapărată a unui motor V8 sub capotă cu minim 400 de CP.

Preţul unei maşini moderne de acest gen poate depăşi cu uşurinţă jumătate de milion de euro dacă se mai şi blindează.

Vezi şi: (foto) Lux din sărăcie. În Chișinău a fost surprinsă o limuzină Lamborghini

Vezi şi: (video) O limuzină Ferrari F430 a fost scoasă la plimbare prin Chişinău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/