Dăruim de sărbători. Caravana de Crăciun 4X4 a vizitat peste 300 de familii din întreaga țară

Peste 300 de familii cu aproximativ 1500 de copii, din 37 de raioane din întreaga țară, au primit, în data de 05 Ianuarie, vizita lui Moș Crăciun, nu cel cu reni, ci unul venit pe patru roți. Un Moș Crăciun deosebit de bogat, ale cărui daruri au înlăcrimat de recunoștință ochii părinților și au făcut să tremure de fericire copilașii!

Foto: www.linella.md

Ajunsă la cea de-a II-a ediţie, Caravana de Crăciun 4X4 a reuşit să ajute bătrânii aflați în dificultate, identificați și sprijiniți prin serviciile de asistență socială și să umple cu bucurie sufletele copiilor, care au dreptul la un viitor decent și o dezvoltare normală.

Acțiunea caritabilă este organizată la inițiativa clubului sportiv AO “Terra Valahia” сărora li s-au alăturat atât oameni simpli cât și reprezentanți ai unor societăți care, prin donațiile lor generoase, au dorit să ajute la realizarea unui Crăciun Fericit pentru oamenii nevoiași din cele 37 raioane din țară.

Campanie Linella / Sursa:www.linella.md

Rețeaua de magazine Linella sprijină în mod constant acțiuni umanitare care ajută la dezvoltarea noilor generații și la ușurarea suferinței pricinuite de bătrânețe. Astfel, în cadrul Caravanei de Crăciun 4X4 , a donat peste 5 tone de produse alimentare către circa 300 de familii vulnerabile, bătrâni singuri, copii, astfel luminându-le Crăciunul și aducându-le o bucurie în prag de sărbători.

Oameni legaţi de aceeaşi pasiune, plimbări în off-road cu maşini 4x4, au văzut şi o altă faţă a lumii, alte realităţi, oameni cu care soarta nu a fost atât de darnică, oameni care trăiesc în suferinţă şi nevoi şi la care nimeni nu s-a gândit până acum, nici măcar Moș Crăciun.

Campanie Linella / Sursa:www.linella.md

În zilele de joi și vineri, sute de voluntari au ales să își petreacă ore întregi împachetând cadouri pentru ca sâmbăta, să plece la drum în zorii zilei și să împartă bucurie celor mai puțin norocoși.Astfel, în dimineața de 5 Ianuarie, toate darurile au fost încărcate în cele peste 15 mașini 4X4 care de care mai spectaculoase, fiecare participant având grijă ca totul să fie bine împachetat, grupat, organizat și au plecat către oamenii sărmani.

Campanie Linella / Sursa:www.linella.md

Până seara târziu, Caravana 4x4 a lui Moș Crăciun a străbătut ulițele și drumurile satelor și orașelor din țară, având în fiecare raion câte un ghid inimos, care a ajutat la depistarea familiilor nevoiașe. Multora dintre părinți și bunici din aceste familii le-au dat lacrimile de bucurie și recunoștință pentru ajutorul primit, iar fericirea din ochii copiilor a fost cea mai mare răsplată pentru toți participanții și pentru toți cei care și-au adus contribuția la Caravana de Crăciun 4X4.

Rețeaua de magazine Linella și alți agenți economici au reușit astfel să le aducă magia Crăciunului, să le dea speranță și alinare precum și o masă plină, în prag de Sărbători.

Campanie Linella / Sursa:www.linella.md


// console.log('no ads situation')