Sărbătorile continuă la elefant.md: start Festivalului Reducerilor!

De Festivalul Reducerilor clienţii au parte de discounturi la cele mai îndrăgite parfumuri şi cosmetice, oferte speciale la jucării, ceasuri sau genţi. Şi ce iarnă fără o carte bună, devorată cu o ciocolată caldă? Mii de titluri pot fi găsite tot aici, iar alegerea e mare: ficţiune, motivaţionale, biografii şi memorii, enciclopedii, lecturi în limba engleză sau poveşti pentru cei mai mici cititori.

Foto: elefant.md

Retailerul mai propune o gamă variată de parfumuri semnate de Chopard, Lanvin, Karl Lagerfeld, Hugo Boss, Salvadore Ferragamo, Nina Ricci, Burberry, Kenzo sau Bvlgari. De popularitate se bucură și cosmeticele L’Oreal, Max Factor, Maybelline, Pupa, Rimmel, Revlon sau Bourjois.

Festivalul Reducerilor / Sursa:elefant.md
Festivalul Reducerilor / Sursa:elefant.md

Produsele ajung în Republica Moldova în termen de 7 zile şi pot fi ridicate de la show-room-ul din Chișinău sau livrate chiar acasă, în toată ţara, prin curier. Cumpărătorii își pot deschide coletul și verifica produsele primite. Acestea pot fi testate sau probate, iar în cazul în care nu sunt conforme cu așteptările - returnate fără costuri suplimentare.

Festivalul Reducerilor / Sursa:elefant.md
Festivalul Reducerilor / Sursa:elefant.md

Adresă punct de colectare: mun.Chişinău, Bd. Grigore Vieru 9.

Telefon de contact: 061 000 901; 061 010 035 sau contact@elefant.md.

Program: luni-vineri: 08:00 -20:00

în weekend: 09:00 -17:00


// console.log('no ads situation')