(foto) Premieră: Noul Opel Zafira Life – următoarea generație de MPV de la Opel

Premieră de la Opel. Modelele Citroen SpaceTourer, Peugeot Traveller și Toyota ProAce Verso (deja disponibil în Moldova) au acum încă un frate sub numele de Opel Zafira Life. Maşina nu vine să înlocuiască modelul obişnuit Zafira, însă denumirea-i familiară a fost aleasă pentru a atrage publicul format din familişti.

De fapt, noul microbuz compact vine să înlocuiască modelul Opel Vivaro, făcut pe baza lui Renault Trafic. Parteneriatul de altă dată în acest sens a fost întrerupt, deoarece acum Opel aparține concernului francez PSA.

Foto: autoblog.md

Opel Zafira Life este un MPV plăcut de condus și confortabil oferit de producătorul auto german în trei variante de lungime, personalizat în funcție de cerințele clienților: varianta scurtă de 4.60 metri, cea medie de 4.95 m și varianta lungă de 5.30 m – fiecare echipată cu până la 9 locuri.

Versiunea „S” a modelului Zafira Life este cu aproximativ 10 cm mai scurt decât modelul actual Zafira, în timp ce modelul „L” este cu aproape 65 cm mai lung și, astfel, aproape la fel de mare precum Vivaro Combi în varianta pentru pasageri. Află mai multe şi vezi cum arată în detalii, în articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub