Recomandări calde de evenimente pentru 10 ianuarie, o zi cu minus în termometre

U3ESM8YMDM

Frigul de afară se îndură mai ușor când suntem în mișcare, motiv pentru care vă sugerăm câteva evenimente călduroase pentru ziua de joi.

# Târgurile de Crăciun

Dacă sunteți incurabil îndrăgostiți de Crăciun și magia sărbătorilor de iarnă, în centrul Capitalei încă mai găsiți târgurile de iarnă deschise, împreună cu toate bunătățile specifice sezonului.

#Democracy Beers

Pentru că C51 crede în democrație, echipa de acolo te invită să vii la ei cu un poster, flag, sau tricou cu un mesaj pro-democrație. În schimb, vei primi o bere la reducere. Detalii aflați aici.

# Carmen Crossover

Muzica renumitei opere „CARMEN” de George Bizet, condimentată cu ritmuri și sunete moderne, într-o manieră specifică CONCERTINO Band (totodată păstrând calitatea muzicii clasice), va fi servită cu multă energie și buna dispoziție pe scena Filarmonicii Naționale în data de 10 ianuarie 2019 la ora 18:00. Vor răsuna piese cunoscute – „Habanera”, „Couplets” (cântecul Toreadorului), „Chanson Boheme” (cântec țigănesc).

Detalii puteți găsi aici.

# Spectacolul „Carnavalul”

La Teatrul Național „Mihai Eminescu” are loc spectacolul „Carnavalul” de I.LCaragiale.
Scenografia: Irina Gurin
Expresie corporală: Irina Slobodeaniuc
Ilustrație și aranjament muzical: Răzvan Fleancu
Selecția textelor din dramaturgia Caragialiană: Ionel Nicolaev

Spectacolul începe la 18.00. Detalii aflați aici.

# Ave Maria – recital de arii și lieduri sacre

Soprana Maria Tonina și organista Ana Strezeva prezintă Arii din motete și oratorii de Haendel, Bach, Vivaldi, Mozart, Scarlatti, Orff și Ave Maria de Bach-Gounod, Caccini, Schubert.

Biletele pot fi cumparate la casa de bilete a Sălii cu Orga și online – https://iticket.md/event/ave-maria-recital-de-arii-si-lieduri-sacre.

# Acoustics Spanish Guitar Live

Kira’s continuă serile de live-uri din fiecare joi, cu un recital acustic împreună cu 3 baieți, care o să bucure urechile cu niște muzicuță bună pentru oaspeții care o să vină în data de 10 ianuarie, la Kira’s.

DimiTrio este formația care vă va face o seară perfectă cu muzică în stil spaniol. Vino să te delectezi cu muzică live, oameni frumoși, atmosfera Kira’s și cocktailurile preferate.

Intrarea este liberă. Detalii aflați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente