(video) Drag race: Tesla Roadster vs Model S P100D vs Model 3 Performance vs Model X P100D

Autorii popularului canal What’s Inside? Family au decis să afle care dintre maşinile de serie lansate de Tesla până în prezent este mai rapidă, prin organizarea unui tradiţional drag race full electric. La linia de start au fost aliniate: Roadster-ul original, un Model S în versiune P100D, un Model 3 Performance și un SUV Model X P100D.

Amintim că Tesla Roadster este echipată cu un singur motor electric, care produce 294 de cai putere și un cuplu maxim de 400 Nm. Este capabil să accelereze până la o viteză de 100 de km/h în 3.7 secunde.

Următorul cel mai puternic electromobil din cele patru este Model 3 Performance. Acesta este dotat deja cu două motoare electrice, care produc în jurul a 456 de cai putere şi un cuplu maxim de 639 Nm. De pe loc şi până la 97 de km/h accelerează în 3.5 secunde.

Vezi şi: (video) Drag race: Tesla Model X vs Lamborghini Urus vs Mercedes-AMG G 63 vs Range Rover Sport SVR

Vezi şi: (video) Drag race: Două avioane vs o Tesla Model S vs două maşini sport vs un monopost F1 vs un Kawasaki

Tesla Model S P100D are o unitate de propulsie compusă la fel din două motoare electrice, care produc în total 773 de cai putere şi un cuplu maxim de 967 Nm. Aceeaşi combinaţie de agregate este instalată şi pe SUV-ul Model X. Înarmate cu acestea, sedanul este capabil să atingă 100 de km/h în doar 2.6 secunde (în condiţii ideale), iar Model X în 3.1 secunde.

Vezi şi: (video) Drag race: Jaguar I-PACE vs Tesla Model X 100D vs Tesla Model X P100D

Vezi şi: (video) World’s Greatest Drag Race 7: 11 maşini sport şi o Tesla. Iată cine a câştigat cursa

Mai multe curse de tip drag race vezi AICI.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/