(foto) O nouă premieră la OrheiLand: Tun de zăpadă care poate produce non-stop fulgi

OrheiLand nu contenește să surprindă. De această dată, marea atracție a Târgului de Crăciun este un tun de zăpadă, care poate produce non-stop fulgi.

Foto: orheiland.md

Tunul de zăpadă este o premieră și o nouă achiziție a administrației OrheiLand, cel mai mare parc de distracții, construit la inițiativa primarului de Orhei, Ilan Șor. Acesta a fost procurat pentru ca la Târgul de Crăciun să fie mereu zăpadă, amplificând astfel senzația sărbătorilor de iarnă. Tunul “ninge” pe o rază de 24 metri, inclusiv în zona toboganelor.

Orhei / Sursa:orheiland.md
Orhei / Sursa:orheiland.md

OrheiLand găzduiește în această iarnă și cel mai mare Târg de Crăciun, care oferă absolut gratuit zeci de distracții pentru copii.

Oaspeții sunt întâmpinați la intrarea în ”OrheiLand” de căsuța lui Moș Crăciun, decorată cu cele mai frumoase iluminații. Târgul în sine este compus din 20 de căsuțe din care vizitatorii au posibilitate să procure tot felul de bunătăți la preţ redus.

Orhei / Sursa:orheiland.md

Tot aici au fost instalate reședințe ale lui Moș Crăciun, pline de cadouri, dar și un patinoar cu o suprafață de 800 ed metri pătrați și școală de hochei pentru cei care vor să petreacă timpul mai activ.

Târgul de Crăciun de la Orhei va fi deschis până la jumătatea lunii februarie. Evenimentul este la a patra ediție, dar în acest an este incomparabil mai fastuos și mai bine organizat decât în precedenții.


// console.log('no ads situation')