Ştiri

Sursa imaginii:

Ştiri / Social

08 Ian. 2019 / 17:00

Sălile de fitness, din ce în ce mai aglomerate după sărbători

După mesele îmbelşugate de Revelion şi de Crăciun, moldovenii merg în sălile de fitness. Oamenii sunt nerăbdători să ardă cât mai repede caloriile acumulate în plus. Instructorii spun că pentru un rezultat de durată, exerciţiile fizice trebuie combinate cu un regim alimentar echilibrat, relatează Mesager.

Tatiana Antoniuc ţine mult la silueta sa şi a venit la sala să scape de kilogramele în plus. Femeia recunoaşte că nu a mâncat echilibrat în perioada sărbătorilor de iarnă.

„Am mâncat olivie, şubă, pârjoale, am venit în sală ca să dau un pic jos, să fac sport, pentru ca noi să arătăm bine, şi după anul nou să fim frumoase, să fim atrăgătoare”, a declarat Tatiana Antoniuc.

Nelea Marinova a pregătit de Crăciun toate bunătăţile şi a gustat din fiecare. Femeia a fost nerăbdătoare să revină la un mod de viaţă activ. Ea este sigură că exerciţiile de aerobică, efectuate în apă cu antrenorul, sunt binevenite după mesele copioase de sărbători.

„Sărbătorile sunt sărbători, adăugăm kilograme în plus, organismul este bulversat de mesele copioase. Exerciţiile de aqua aerobică sunt cea mai bună metodă de a-ţi recăpăta silueta”, a menţionat Nelea Marinova.

Mulţi preferă antrenamentele cu instructorii.

Comentarii