Declarația de avere a lui Andrei Năstase. Veniturile președintelui PPDA se rezumă la suma obținută în urma vânzării unui automobil

andrei_nastase_58412100
Foto: realitatea.net

Președintele PPDA și lidera PAS și-au depus declarațiile de avere la Comisia Electorală Centrală. Din acestea rezultă că primii înscriși în listele blocului electoral „ACUM” nu au avut salarii în perioada 2017-2018. Dacă lidera PAS, Maia Sandu are mai puțin de 1000 de lei lunar venituri, în această perioadă, atunci veniturile lui Andrei Năstase se rezumă la suma provenită din vânzarea automobilului Mercedes S-350.

În declarație, președintele PPDA, Andrei Năstase menționează că în perioada 2017-2018 s-a ales cu 35 de mii de euro după ce și-a vândut Mercedes-ul S-350. La veniturile familiei Năstase au mai fost menționați 68 de mii de euro, salariul soției președintelui PPDA, obținut de la o companie germană și 14 mii de euro drept indemnizație pentru copii.

Potrivit declarației depuse la CEC, Andrei Năstase deține un apartament de 32 m.p. și patru case de locuit. De asemenea, președintele PPDA a mai indicat nouă terenuri și un automobil Nissan Maxima, produs în 2004, dobândit în 2005, cu o valoare de 10 mii de euro.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente