(video) Aventuri periculoase pe dealurile de la Schinoasa. Un SUV Mercedes s-a rostogolit pe traseul moto

Nişte imagini care fac senzaţie au apărut pe o reţea de socializare în după amiaza zilei de astăzi. Mai mulţi locuitori ai capitalei au mers astăzi la săniuş, atât cu sănii, cât şi cu maşini de teren, pe circuitul moto de pe dealurile din cartierul Schinoasa. Încercând să abordeze traseul în rampă, şoferul unui SUV de marcă Mercedes-Benz i-a pierdut controlul şi s-a răsturnat cu tot cu maşină, după care s-a rostogolit.

O parte a momentului a reuşit să o surprindă un martor ocular, cel care a afirmat că automobilul s-a rostogolit doar o singură dată.

Autor video: facebook.com/Tom Tom

Din câte se pare, nimeni nu a avut de suferit, asta pentru că şoferul a reuşit în cele din urmă să stabilizeze maşina şi să coboare pe teren drept. Totuşi, careva urmări există: cel puţin două oglinzi retrovizoare distruse, un acoperiş şi câteva panouri ale caroseriei afectate.

Potrivit informaţiilor, la volan s-a aflat unul dintre piloţii participanţi la campionatul naţional de Autocross.

Vezi şi: (video) Exclusiv: AutoBlog.MD a surprins pe Transfăgărăşan momentul când BMW-ul era scos din prăpastie

Vezi şi: (video) Accident grav pe Nurburgring. Pasagerii unui Mercedes-Benz s-au răsturnat de câteva ori

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/