/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Tenismanul moldovean Alexandru Cozbinov a cucerit primul său titlu din acest an, la un turneu din SUA

07 ianuarie 2019, ora 14:50

Jucătorul de tenis din Republica Moldova Alexandru Cozbinov a cucerit primul său titlu din acest an. Acesta a devenit câștigătorul probei de dublu a turneului internațional ”M25 Los Angeles”, informează Federația de Tenis din Moldova (FTM).

Potrivit FTM, în faza decisivă a competiției, Alexandru Cozbinov în pereche cu americanul Maxime Cressy a învins duetul Emilio Gomez (ECU) și Luis Patino (MEX) cu scorul 6:46:2.

Tenismanul moldovean a participat și la proba de simplu a turneului, trecând de calificări după două victorii. Pe tabloul principal, sportivul moldovean l-a întâlnit pe adversarul său din finala probei de dublu, Emilio Gomez, în fața căruia a cedat cu scorul 1:6 3:6.

Turneul ”M25 Los Angeles” s-a desfășurat în perioada 31 decembrie 2018 și 6 ianuarie 2019, în SUA.

Foto: FTM

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram