Horoscop 6 ianuarie 2019: Ce vă prezic astrele pentru astăzi

Berbecii, în această zi, au nevoie de timp pentru a se gândi serios la o situaţie amoroasă.S-ar putea ca problemele din căsnicie sau din relaţie să vă streseze prea tare şi aveţi nevoie să puneţi capăt acestora ori veţi ajunge singuri.

Foto: simbol

Taurii au visuri mari, iar în 2019 îşi doresc mult un obiect scump. S-ar putea să fie vorba despre o maşină nouă, dar va trebui să strângeţi bani pentru a putea face o astfel de achiziţie.

Gemenii au mâncat pe săturate cu ocazia sărbătorilor şi categoric nu au ratat niciun preparat delicios pus pe masă. Problema vine când vă urcaţi pe cântar şid escoperiţi că maia veţi mult de muncă pentru silueta de vară.

Racii, duminică, îşi petrec timpul în familie. Probabil stresul din ultima perioadă v-a încărcat negativ şi aveţi nevoie de suport emoţional.

Astăzii, Leii sunt sfătuiți să lase trecutul în urmă, să scape de grijile și lucrurile de care nu au nevoie. Faceți-vă ordine în viață, în gânduri și în sentimente și nu ascultați de sfaturile altora.

Fecioarele vor căuta sprijinul cuiva din anturaj azi. Veți avea nevoie de sfaturi în legătură cu o problemă sentimentală: o ceartă cu partenerul sau eforturile zadarnice de a începe o relație.

Balanțele vor avea parte de momente frumoase duminică. Perioada sărbătorilor s-a încheiat, dar voi încă mai simțiți bucuria acestora.

Scorpionii nu trebuie să petreacă această zi în certuri și competiții ridicole. Vacanța este pe sfârșite și trebuie să vă bucurați de ultimele zile libere.

Duminică, Săgetătorii ar trebui să fie atenți la informațiile pe care le aflați și care vă privesc în mod direct. Există posibilitatea să fie false și atunci riscați să acționați greșit.

Dimineața de astăzi s-ar putea să fie agitată pentru Capricorni. O dispută cu partenerul sau cu altcineva foarte apropiat va fi ca o lovitură în plină figură pentru voi.

Astăzi, Vărsătorii ar putea apela la activități care să le mențină tonusul fizic. Vă vor ajuta să vă relaxați, dar și să vă mențineți forma și să aveți energie pentru zilele ce urmează.

S-ar putea ca în această zi de 6 ianuarie, Peștii să simtă nevoia de schimbare. Poate că sunteți nemulțumiți de unele aspecte din viața voastră, însă nu vă grăbiți să treceți la schimbări radicale, spune horoscopul.


Pub