Artistul Nicolae Botgros candidează independent pe circumscripția nr. 42

Nicolae Botgros candidează pentru funcția de deputat în Parlamentul RM. Comisia Electorală Centrală a înregistrat grupul de inițiativă pentru a colecta semnăturile și a candida în circumscripția nr. 42, Cantemir.

Foto: Ziarul Lumina

Decizia a fost luată ieri, 4 ianuarie 2019, grupului de inițiativă fiindu-i eliberate listele de subscripție, iar până pe 24 ianuarie urmează să fie colectate semnăturile, notează ziuadeazi.md.

Amintim că în decembrie Nicolae Botgros alături de alte persoanalități din republică a participat la forumul Partidului Democrat pentru Moldova de la Strășeni, unde a declarat că îl susține pe candidatul PD în circumscripția Strășeni, Pavel Filip.

Nicolae Botgros s-a născut pe 25 ianuarie 1953, în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul

Prima orchestră dirijată de Nicolae Botgros a fost „Ciocârlia” de la Edineț. În 1973 este violonist în Orchestra „Mugurel” a Filarmonicii, apoi la „Joc”, ca în 1978 să devină director artistic și prim-violonist la „Lăutarii”.

Nicolae Botgros este cetățean de onoare a raionului Cahul, în cinstea acestuia fiind denumit și Palatul Culturii din mun. Cahul.

Pe aceeași cicumscripția mai candidează și Elena Bacalu de la PD, Roman Ciubaciuc de la Partidul Nostru și Constantin Boișteanu, din partea blocului ACUM.


Pub