Grigore Cobzac va candida pentru un nou mandat în Parlament pe circumscripția din Hîncești: „Nu accept și detest actuala guvernare cu care Moldova nu are nicio șansă”

Deputatul PLDM, Grigore Cobzac, a anunțat că a decis să canideze pentru un nou mandat în Parlament. Acesta va candida din partea blocului ACUM pe circumscripția uninominală nr. 38 din Hîncești.

Foto: UNIMEDIA

„Aprecierile pentru precedentele funcții de președinte al raionului și deputat le aștept de la d-voastră la 24 februarie. Până atunci declar - în toți acești 8 ani am servit cu dedicație interesul public. Sunt cu capul sus și privesc direct în ochi atât cetățenii care mi-au acordat încrederea anterior, cât și oponenții politici. În campania electorală sunt deschis la dialog, critici și confruntări.

Cred că nu vă voi zice nimic nou, dar voi puncta încă odată - nu accept și detest actuala guvernare cu care Moldova nu are nicio șansă”, a scris Grigore Cobzac pe pagina sa de Facebook.

Cobzac a atașat postării și două fotobgrafii: Una cu conacul Manuc Bey din Hîncești și alta de la protestele antiguvernamentale.

„La acest mesaj atașez două poze cu care mi-aș dori să fiu asociat. Prima este din timpul exercitării funcției președinte al raionului Hîncești, în care fiind la guvernare am avut posibilitatea, împreună cu echipa să făurim. A doua este de la protestele ample la care am participat deja în calitate de deputat. Am ales să fiu cu oamenii simpli, decât să trădez. Contez pe susținerea dvs. în continuare, dragi hânceșteni”, a conchis parlamentarul.

În aceeași circumscripție candidează și primarul orașului Hîncești, Alexandru Botnari, din partea PDM.


Pub