Premieră pentru Moldova. Circul-teatru „Eliseum” din Kiev vine cu spectacolul „Alice în ţara minunilor” la Târgul de Crăciun

T-_M3_8596

În preajma Crăciunului pe stil vechi, Târgul de Crăciun organizat în stil european te surprinde cu un program deosebit. Pentru a savura magia sărbătorilor de iarnă, ești așteptat în lumea încântătoare a poveștilor, în care visele devin realitate, iar adulții vor avea posibilitatea să evadeze în lumea copiilăriei.

Pentru aproape 1800 de copii din țară cu nevoi speciale, din centre de plasament, din familii social-vulnerabile, dar și din regiunea transnistreană, Guvernul va asigura accesul gratuit la spectacol.

T-_M3_8593

Timp de trei zile, pe data de 4,5 și 6 ianuarie, începând cu ora 16.00, Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău se transformă într-o „țară a minunilor”. În premieră, circul-teatru „Eliseum” din Kiev, care este unul modern, va susține un spectacol de excepție pentru publicul de la Chișinău.

T-_M3_8560

Acrobații, dansatorii și clovnii, veniți din Ucraina, îi invită pe toți să urmărească unul dintre cele mai îndrăgite spectacole pentru copii – „Alice în ţara minunilor”, unde cei mici vor face cunoștință cu Regina de cupă, Iepurele Alb, Pisica de Cheshire, Pălărierul nebun sau alte personaje care o însoțesc pe Alice în călătoria ei plină de farmec.

T-_M3_8559

Cei 7 soliști, 12 artiști de circ și 20 de dansatori de balet vor oferi o demonstrație a unei combinații perfecte dintre corpul uman și tehnologiile moderne, pentru ca în final spectatorii să aibă parte de un spectacol care îți face „pielea de găină”. Programul include acrobații, dans și show-uri de lumini și reprezintă o invitație toți vizitatorii Târgului de Crăciun, copii și adulți, să trăiască o adevărată atmosferă de basm, experiență pe care au trăit-o până acum mii de oameni din Ucraina, Rusia, Belarus, Franța și China.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente