/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Grigore Cobzac a anunțat pe ce circumscripție candidează pentru un nou mandat în Parlament

05 ianuarie 2019, ora 18:39

Deputatul liberal democrat Grigore Cobzac și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de parlamentar pe circumscripția uninominală nr. 38 Hâncești. Politicianul va reprezenta blocul electoral ACUM DA PAS. Despre aceasta a anunțat pe o rețea de socializare.

„Am decis, voi candida pentru un nou mandat în Parlament din partea blocului electoral ACUM. Aprecierile pentru precedentele funcții de președinte al raionului și deputat le aștept de la d-voastră la 24 februarie”, a scris Grigore Cobzac.

Grigore Cobzac este din decembrie 2014 deputat în Parlament în fracțiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova. Este membru al comisiei parlamentare pentru administrație publică, dezvoltare regională, mediu și schimbări climatice. A mai fost deputat și în legislatura anterioară între anii 2010–2011, însă, fiind ales în funcția de președinte al raionului Hâncești, a renunțat la mandatul de deputat.

Pe circumscripția nr 38 mai candidează actualul primar Alexandru Botnari din partea Partidului Democrat, deputatul socialist Petru Corduneanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram