/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Cadou inedit făcut de o concurentă electorală, unei contracandidate de-a ei, la Bălți. „Urmează o luptă grea”

missing
05 ianuarie 2019, ora 19:15

Candidata blocului ACUM DA PAS în circumscripția nr. 10 Bălți, Arina Spătaru, i-a făcut un cadou inedit candidatei „Partidului Nostru” pe aceeași circumscripție, Elena Grițco, atunci când au aflat pe ce locuri vor fi în buletinul de vot. Elena Grițco a primit de la oponenta sa un recipient cu… calmante.

Arina Spătaru i-a oferit acest cadou după ce la Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Uninominale a avut loc tragerea la sorți, exercițiu care a determinat pe ce poziții/loc se vor afla aspirantele la fotoliul de deputată în buletinul de vot.

În replică, Elena Grițco i-a mulțumit cordial pentru cadou.

Reprezentanta „Partidului Nostru” este, totodată, vicepreședintele formațiunii și consilier municipal de Bălți. Elena Grițco s-a făcut remarcată prin caracterul exploziv, manifestat atât la ședințele Consiliului Municipal, cât și la mitingurile de protest, organizate de PN, și în cadrul dezbaterilor electorale din primăvara anului 2018, scrie nordnews.md.

Pe Circumscripția nr. 10 s-au înregistrat, în total, șase candidați și candidate: Serghei Iordan (PDM), Alexandr Nesterovschi (PSRM), Pavel Verejanu (Partidul Șor), Elena Grițco (PN), Arina Spătaru (ACUM) și Serghei Rubțov (PCRM).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram