Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru un început de weekend cu ninsoare și minus grade în termometre

pexels-photo-287222
Foto: Brigitte Tohm

Primul weekend din noul an promite să fie răcoros și cu multă ninsoare. Dacă meteorologii au prognozat minus grade în termometre, nu e neapărat să stați în casă. Echipa #diez vă sugerează să puneți căciulile și mănușile, și să petreceți cât mai bine primul weekend din noul an și ultimul weekend de vacanță. 

# Spărgătorul de nuci

Image may contain: text

Un spectacol perfect persoanele pasionate de artă. „Spărgătorul de nuci” este un balet în două acte. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Dor de Iarnă Live la Uptown Cafe

No photo description available.

Prognoza meteo spune că ne așteaptă temperaturi reci, iar cei de la Uptown nu lasă prietenii să simtă gerul.
Vino să te încălzești cu muzică! Natalia Țurcan, Cristi Bantaș și Cristina Lazariuc au pregătit un program plin cu muzică de iarnă, plin de sărbători și de voie bună. Mai multe vezi pe Facebook. 

# Misterul de Crăciun

Image may contain: text

Începând cu 21 decembrie 2018 și până în data de 13 ianuarie 2019 Circul din Chișinău își așteaptă spectatorii la un nou spectacol de Revelion – „Misterul de Crăciun”. Un spectacol de divertisment de bună calitate. Mai multe găsiți pe Facebook. 

# Aquaman

Image may contain: 1 person, text

Aquaman îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind „jumătate om, jumătate zeu”. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# День настольных игр для детей

Image may contain: 2 people, text

Cum să te distrezi mai bine alături de copil în vacanța lui? Mergi la Generator Hub și ia o partidă de jocuri de masă. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente