(foto/video) Accident tragic la Botanica: Două persoane decedate, altele trei au fost spitalizate. Unul dintre șoferi, în stare de ebrietate narcotică la volan

Un accident tragic s-a produs în această noapte pe șoseaua Muncești din sectorul Botanica al capitalei. Două persoane și-au pierdut viața, iar altele trei sunt pe patul de spital după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent.

Foto: Gheorghe Cavcaliuc/facebook

Potrivit șefului adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, în urma expertizei unul dintre șoferi, care a fost implicat în accident, la momentul impactului conducea mijlocul de transport în stare de ebrietate narcotică.

Impactul s-a produs în jurul orei 00:30, unde un automobil de model Volkswagen s-a izbit într-un BMW, iar în rezultat a ajuns cu vehiculul într-o Toyota.

În automobilul de model Volkswagen se aflau patru persoane, printre care șoferul și trei pasageri în vârstă de 28, 29, 31 de ani, iar în automobilul de model Toyota era șoferul de 26 de ani și o pasageră de 31 de ani, iar în a treia mașină, BMW, era un tânăr de 24 de ani.

În ultimile 24 ore, din cauza imprudenței participanților la trafic, au avut loc 6 accidente rutiere, 2 din ele cu consecințe grave, în urma cărora au decedat 3 persoane, iar alți 8 traumatizați au ajuns la spital.

accident / Sursa:Gheorghe Cavcaliuc/facebook
accident / Sursa:Gheorghe Cavcaliuc/facebook
accident / Sursa:Gheorghe Cavcaliuc/facebook

Atenție, urmează imagini care pot afecta emoțional:


Pub