(video) Directorul filialei Comrat a Uniunii conducătorilor auto, reținut de CNA pentru trafic de influență

Directorul filialei Comrat a Uniunii conducătorilor auto a fost reținut de DGT Sud a Centrului Național Anticorupție (CNA) în această dimineață, după ce au fost efectuate mai multe percheziții în biroul și domiciliul acestuia.

Foto: Igor Rotari / UNIMEDIA

În cadrul acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigații, desfășurate pe cauza penală, pornită în baza art.326 alin.2 lit.b CP (traficul de influență), la 03.01.2019 s-a descins cu percheziții în sediul SITCCA Comrat precum și la domiciliul și automobilul expertului din cadrul acestei secții, cu ulterioară escortare la sediul DGT Sud pentru înaintarea bănuirii și audierii în calitate de bănuit.

Concomitent, au fost supuse perchezițiilor biroul de serviciu și automobilul directorului filialei Uniunii conducatorilor auto din Comrat, în scopul depistării mijloacelor bănești în sumă de 500 euro, transmise anterior, precum și altor probe. Bărbatul a fost reținut pentru 72 ore și plasat în izolatorul CNA.

Ofițerii CNA urmează să ridice din cadrul SITCCA Comrat dosarele personale cu fișele de examinare ale persoanelor ale căror nume au figurat în timpul documentării cauzei menționate.


Pub