Reacția Partidului Șor după ce CEC a refuzat să-i înregistreze în cursa electorală: „Cineva nu vrea să permită participarea noastră la alegeri”

Refuzul Comisiei Electorale Centrale (CEC) de a înregistra lista candidaților Partidului Șor în cursa electocrală pentru alegerile parlamenatre formațiunea le califică drept o nouă provocare politică cu motive inventate.

Foto: partidulsor.md

Partidul Șor susține că aceleași piedici le-au fost puse atunci când Reghina Apostolova a fost exclusă din campania electorală pentru funcția de primar al Chișinăului, la alegerile locale din 2018.

„Dar, din păcate, problema nu constă în calitatea actelor prezentate, dar în faptul că cineva nu vrea să permită participarea Partidului „ȘOR” la alegeri.

Dar noi nu avem de gând să cedăm în fața acestor tentative primitive de a ne opri.

Vom îndeplini toate cerințele, inclusiv pe cele suplimentare, inventate de membrii CEC, astfel încât să nu mai existe nici cel mai mic motiv pentru a ne fi refuzată înregistrarea. Obligatoriu, în pofida tuturor încercărilor neprietenilor noștri, vom participa în cursa electorală din 2019 și vom învinge!”, se arată în comunicatul emis de Partidul Șor.

UNIMEDIA amintește că în cadrul ședinței din 3 ianuarie a CEC demersul de înregistrare a candidaţilor la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru circumscripția națională din partea Partidului Politic „ȘOR” nu a fost adoptat din cauza că în dosarele candidaților au fost depistate numeroase abateri


Pub