(video) Noul BMW Individual M850i xDrive Night Sky sau cum poate fi personalizat coupeul de top al mărcii

BMW a prezentat un exemplar unic al noii Seria 8 Coupe, botezat BMW Individual M850i Night Sky. Maşina vine să arate din nou posibilităţile nelimitate de personalizare care sunt disponibile la comandă, dar, a fost făcută şi cu o ocazie specială.

Foto: autoblog.md

Această versiune „stelară” unică a mașinii sport de lux include comenzi realizate din material meteoric, suprafeţe cu „design extra-terestru”, constelații iluminate pe consola centrală și componente imprimate 3D. BMW Individual duce exclusivitatea în design și selecția de materiale într-o dimensiune complet nouă.

De peste 25 de ani, facilitatea de personalizare BMW Individual Manufaktur din Garching, lângă München, a produs echipamente cu nişte caracteristici excepționale de înaltă calitate, modele extraordinare în ediții speciale și maşini unice spectaculoase – toate având un design deosebit de distinctiv și îmbogățite în continuare de cele mai bune din lume, cele mai prețioase materiale. Specialiștii în styling au deschis acum o nouă dimensiune în exclusivitate, privind dincolo de planeta noastră și introducând cerul nocturn într-o mașină. Vezi în detalii cum arată, pe AutoBlog.MD


Pub