Ştiri

Sursa imaginii: deschide.md

Ştiri / Social

03 Ian. 2019 / 10:12

Două persoane au decedat în urma unui accident pe strada Munceşti

Un bărbat şi o femeie, ambii de 31 de ani, au decedat într-un accident rutier produs pe strada Munceşti din capitală, noaptea trecută, în jurul orei 01:00. Alţi doi pasageri din acelaşi automobil, de 28 şi 29 de ani, s-au ales cu leziuni corporale, scrie IPN.

Solicitată de IPN, Natalia Stati, ofiţeră de presă a Direcţiei de poliţie a municipiului Chişinău, a declarat că accidentul a avut loc cu implicarea a trei unităţi de transport. Potrivit versiunii preliminare, automobilul în care se aflau patru persoane s-a tamponat cu un alt automobil în care se afla doar şoferul, acesta fiind proiectat într-un pilon, apoi în cel de-al treilea automobil, unde se afla şoferul şi o pasageră, care a avut şi ea de pătimit.
 
Potrivit şefului adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc, citat de Radio Moldova Actualităţi, în ultimele 24 de ore, pe teritoriul ţării au avut lor şase accidente rutiere. Două dintre acestea s-au soldat cu consecinţe grave. Este vorba de accidentul de pe strada Munceşti, iar altul în zona de nord a ţării. Drept urmare, au decedat în total trei persoane, iar alte opt persoane s-au ales cu diferite traume grave, fiind spitalizate.

„Şoferii nu ţin cont de recomandările Poliţiei, de condiţiile climaterice şi nu sunt responsabili pentru ei şi pentru alţi participanţi la trafic. Poliţia vine cu recomandări în acest sens: să respecte Regulamentul Circulaţiei Rutiere, să manifeste o manieră prudentă de a conduce mijloace de transport, să adopte viteza şi mijlocul de transport la condiţiile de drum şi condiţiile climaterice, să păstreze distanţa, să evite schimbul brusc a direcţiei de deplasare, să nu urce la volan în stare de oboseală, sub influenţa alcoolului sau a drogurilor”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc. 

Comentarii