(foto) Medicul pediatru, Mihai Stratulat, nu a fost admis în calitate de candidat pe circumscripția uninominală 26. Care este motivul invocat de CECE

collage stratulat

Medicul pediatru, Mihai Stratulat, care a candidat pe circumscripția uninominală 26 pe listele Partidului Democrat din Moldova la alegerile parlamentare din 2019 a fost respins de Consiliul Electoral al Circumscripției 26. Anunțul a fost făcut de Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

„Primul candidat pe uninominal respins! De la PDM! Mihai Stratulat, renumitul medic neonatolog și colegul nostru din PDM este primul candidat respins de CECE, pe circumscripția uninominală 26.  Consiliul electoral zice ca sunt unele nereguli cu semnăturile candidatului. Stranie decizie și ciudată procedură de verificare a semnăturilor. Nu vreau să mă gândesc la vreo rea intenție menită să blocheze accesul în Parlament al unui om care este gata să spună lucrurilor pe nume. Dar apar foarte multe semne de întrebare. Sunt sigur domnul doctor nu va ceda și va lupta până la capăt ca totuși să fie admis în cursă. Avem nevoie de așa oameni în Parlament” a scris Sîrbu în postarea pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente