/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Lista PCRM pe circumscripția națională, întocmită după alfabet. Unii actuali deputați sunt în coada listei

missing
03 ianuarie 2019, ora 22:28

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) merge în campania electorală pentru alegerile parlamentare pe circumscripția națională cu 41 de candidați, potrivit listei înaintate de comuniști la Comisia Electorală Centrală (CEC). Capul listei este președintele PCRM, Vladimir Voronin, acesta este urmat în listă de către Tatiana Babin și Elena Bodnarenco. 

Totuși, câțiva dintre actualii deputați ai fracțiunii PCRM din Parlament se află la coada listei, or, numele candidaților au fost puse în ordine alfabetică. Spre exemplu, deputata Inna Șupac se află poziția nr. 37; deputatul Oleg Reidman, pe locul 32; deputata Maria Postoico, pe locul 30, iar deputata Alla Mironic, pe locul 25.

Candidații PCRM pe circumscripția națională au fost înregistrați ieri, 2 ianuarie; nouă dintre aceștia au fost excluși din listă, din motiv că nu ar fi prezentat certificate de integritate. Totodată, patru candidați au fost eliminați din listă la solicitarea partidului,

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram