Recomandări #diez. Unde să mergi joi, 3 ianuarie, dacă te-ai plictisit să stai acasă

evenimente1-920×613

Sărbătorile de iarnă sunt în toi. Și dacă tot e minivacanță pentru majoritatea dintre noi, tot ce ne dorim, este să ne petrecem timpul alături de cei dragi. Însă pentru cei care s-au cam plictisit de trândovit, echipa #diez vine cu o listă de evenimente la care puteți merge mâine, 3 ianuarie.

#Târgul de Crăciun

targul de craciun

Nu, nu este târziu să dai buzna la Târgul de Crăciun, pentru că evenimentele frumoase merită să devină tradiţie. Pentru al doilea an consecutiv, Guvernul Republicii Moldova organizează în inima oraşului Chişinău un Târg de Crăciun veritabil, demn de marile capitale europene. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

#Invitația la Vals

invitatie la vals

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. „Omul care caută adevăruri, e asemeni unui nefericit care valsează pe un teren minat. O dramă omenească despre mîndrie și frica de a iubi prea mult”. Mai multe detalii despre spectacol AICI.

#Grinch

grinch

Tot mâine puteți merge la cinema. Grinch este cel de-al optulea film de animație produs de Illumination și Universal Pictures. Bazat pe cartea clasică scrisă de Dr. Seuss, Grinch spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul, dar care este întors din drum de o fetiță care adoră Crăciunul. Mai multe detalii AICI.

#A taste of Live Jazz

jazz

O seară extraordinară, cu un recital muzical de jazz te așteaptă în această joi la Kira’s. Dacă îți dorești o seară specială, nu ezita să mergi. Mai multe detalii AICI.

#Orășelul de Crăciun

orasel

Tot mâine sunteți așteptat în Orășelul de Crăciun. Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu
precădere de anii copilăriei. Încercați să nu pierdeți aceste momente. Mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente