Ştiri

Sursa imaginii: facebook.com

Ştiri / Social

01 Ian. 2019 / 17:47

Zeci de mii de moldoveni din ţară au ales să serbeze trecerea dintre ani la Târgul de Crăciun din capitală

Zeci de mii de moldoveni din ţară au ales să serbeze trecerea dintre ani la Târgul de Crăciun din capitală. Vizitatorii au avut parte de un concert grandios până în zorii zilei, la fel ca în oraşe europene. Pe scena de la târgul din Chişinău au urcat unii dintre cei mai renumiţi artişti de la noi, iar evenimentul a culminat un cu show de artificii, relatează Mesager.

Oamenii care au sărbătorit la Târgul de Crăciun din capitală s-au distrat pe cinste. Pe scenă au urcat Gândul Mâţei, Brio Sonores, Formaţia Noroc, Vali Boghean Band. De asemenea, atmosfera de sărbătoare a fost încinsă şi de artişti precum Victoria Lungu şi Natalia Gordienco.

„Veţi rămâne aici până la 12. - Da sigur vom urmări acest concert minunat. Să întâmpinăm noul an cu dispoziţie bună”, „Suntem veniţi în vizită, să stăm cu apropiaţii, cu rudele. Suntem plăcut surprinşi că este frumos”, „Să avem un an mai bogat ca anul care a trecut. Să avem succese în toate”, „Aş vrea să fie pace, sănătate tuturor vreau să doresc, linişte sufletească şi cât mai multe bucurii la oameni”, „- Unde e mai bine, aici în centru sau acasă. - Este în centru, pentru că acasă nu e aşa muzică ca aici”, au spus oamenii.

De Revelion, chiar pe scena Târgului de Crăciun, un tânăr şi-a cerut în căsătorie aleasă inimii. Copleşiţi de emoţii ambii, răspunsul domnişoarei a fost „Da”.

La trecerea dintre ani, Şeful statului, Igor Dodon a rostit discursul din faţa sediului renovat al Preşedinţiei. Anul 2019, trebuie să fie un an al schimbării spre bine în toate domeniile, a menţionat preşedintele ţării.

„În 2019, şi în anii care vin sunt multe alte lucruri de reparat în această ţară. Avem de reparat clădiri şi instituţii, infrastructura de la sate şi din oraşe, fabrici şi uzine. Vă doresc ca în noul an speranţele să devină realitate. Vă doresc să aveţi parte de cele mai fericite momente alături de cei dragi”, a declarat preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Moldovenii au fost felicitaţi şi de Preşedintele Parlamentului. Andrian Candu a scris pe pagina sa de facebook că implicarea fiecăruia face diferenţa şi ne permite să construim un viitor mai bun pentru noi toţi.

La miezul nopţii, oamenii prezenţi la Târgul de Crăciun au contemplat un show cu focuri de artificii.

Comentarii