03:54:17 25.04.2024
Stiri

VIDEO, FOTO // REVELION cu focuri de ARTIFICII spectaculoase la Târgul de Crăciun. Cei prezenți au asistat la un concert susținut de „Gândul Mâței”, „Brio Sonores”, „Noroc” și Vali Boghean Band

Monden 01.01.2019 14:48 Vizualizări2243 Autor: Ziarul National
VIDEO, FOTO // REVELION cu focuri de ARTIFICII spectaculoase la Târgul de Crăciun. Cei prezenți au asistat la un concert susținut de „Gândul Mâței”, „Brio Sonores”, „Noroc” și Vali Boghean Band


Mii de moldoveni din republică, dar şi cei reveniţi de peste hotare au celebrat Revelionul acasă – la Târgul de Crăciun din capitală – unde a avut loc un concert grandios, ce a marcat trecerea dintre ani. Într-o atmosferă de poveste, oamenii au sărbătorit „Acasă de Crăciun” până dimineață, exact ca în marile orașe europene.

Petrecăreții au sfidat temperaturile scăzute și au dansat pe ritmurile pieselor interpretate de celebrele trupe „Gândul Mâței”, „Brio Sonores”, „Noroc” și Vali Boghean Band. Atmosfera a fost încinsă și de interpreţii autohtoni Victoria Lungu şi Natalia Gordienco.

La miezul nopții, cerul a fost „scăldat” de focuri de artificii, care au bucurat privirile celor prezenţi timp de câteva minute.

În primele ore ale noului an, strada 31 august 1989 s-a transformat într-o enormă discotecă în aer liber, iar muzica de club, interpretată de un baterist și un DJ, a dat tonul distracţiei până în zori.

„Am venit la Târgul de Crăciun împreună cu soția și niște prieteni. Ne simțim foarte bine aici, atmosfera este de poveste, iar programul artistic este foarte bun. Ninge foarte frumos, iar noi am reușit să ne încălzim un pic după ce am dansat”, a spus Tudor, care a marcat trecerea dintre ani la Târgul de Crăciun.

„Am vrut foarte mult să vin la Târgul de Crăciun ca să întâlnesc Noul An aici, împreună cu familia mea și câțiva prieteni. Am revenit de curând de peste hotare și m-am bucurat că și la noi se organizează astfel de evenimente”, a adăugat Ina.

„Suntem din Strășeni și am venit la Târgul de Crăciun împreună cu copiii noștri. Atmosfera este extraordinară, iar noi am făcut multe poze lângă brad. Copiii au reușit să meargă la căsuța lui Moș Crăciun și s-au bucurat nespus că au reușit să-l vadă. Ne bucurăm și de muzica frumoasă care răsună de pe scenă”, a adăugat Silvia.

Târgul de Crăciun este destinația perfectă pentru familii și în primele zile ale lui 2019. Pe 1 ianuarie, cinefilii sunt aşteptaţi lângă scena mică, unde vor rula desenele animate „Salvându-l pe Moș Crăciun”, „Albă ca Zăpada” și, bineînţeles, filmul fără de care sărbătorile de iarnă sunt inimaginabile – „Singur Acasă 1”. În ziua următoare, Târgul de Crăciun va găzdui concertul colectivelor artistice din raionul Ocnița, care vor interpreta colinde și urături specifice zonei. Iar micii vizitatori se vor putea delecta cu desene animate și cea de-a doua parte a filmului „Singur acasă”.

Târgul de Crăciun este organizat pentru al doilea an consecutiv la inițiativa prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, și se desfășoară după modelul european. În acest an sărbătorim împreună „Acasă de Crăciun”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md