23:52:25 19.04.2024
Stiri

FOTO // Liderul PD și-a petrecut noaptea dintre ani la Nisporeni: „A fost o noapte minunată și o atmosferă cu adevărat specială la Revelionul nostru din Nisporeni”

Partide/Comunicate 01.01.2019 15:11 Vizualizări1757 Autor: Ziarul National
FOTO // Liderul PD și-a petrecut noaptea dintre ani la Nisporeni: „A fost o noapte minunată și o atmosferă cu adevărat specială la Revelionul nostru din Nisporeni”


Liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, a întâlnit noul an la Nisporeni. Politicianul s-a întreținut cu oamenii, a făcut poze și a adresat un mesaj miilor de oameni prezenți la Târgul de Crăciun din Nisporeni.

„A fost o noapte minunată și o atmosferă cu adevărat specială la Revelionul nostru din Nisporeni. Am petrecut anul cu tradiții frumoase moldovenești, cu bucurie multă și zâmbete sincere, pe care îmi doresc să le păstrăm tot anul acesta. Sper că 2019 v-a găsit și pe voi alături de oamenii dragi, cu voie bună și cu noi planuri de viitor. Să avem un an bun!”, a scris Plahotniuc pe pagina sa de Facebook.

Democratul, care va candida la alegerile parlamentare în circumscripția din Nisporeni, le-a mai promis celor prezenți că va continua să facă lucruri frumoase pentru republică și pentru raionul său de baștină: „Eu voi fi tot timpul cu voi, voi fi alături și vă voi ajuta să accelerăm pe acest drum util și benefic pentru țară și pentru oameni”.

Tonul petrecerii de la Nisporeni a fost dat de orchestra fraților Advahov, care i-a acompaniat pe Nicolae şi Isidor Glib, Igor Rusu, Maria Iliuţ şi ansamblul „Crenguța de iederă”. De asemenea, Natalia Gordienco a încins la propriu oamenii cu celebrul cântec „Sanie cu zurgălăi”. Ulterior, pe ritmul urăturilor celor de la „Zdob și Zdub”, pe scenă au fost aduse pluguri, semn de belşug pentru anul 2019.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md