(video) Oazu Nantoi candidează pe circumscripția nr. 12. Cine îi sunt oponenții la Sângerei

dssd

Oazu Nantoi va candida pe circumscripția uninominală nr.12, Sîngerei. Politicianul a fost înaintat de Blocul Electoral ACUM.

„Moldova are nevoie de dreptate ACUM. Și eu mă bucur să fiu în raionul Sîngerei însoțit de această echipă frumoasă. Pornim mișcarea spre restabilirea dreptății în Republica Moldova. Situația a ajuns mult prea departe, nu putem fi indiferenți, iar Moldova trebuie salvată prin eforturi comune ai oamenilor buni. Nu putem tolera plecarea tineretului, nu putem tolera furtul nesăbuit, nu putem tolera bătaia de joc din partea guvernării în raport cu cetățenii. Trebuie să ne unim și să demonstrăm că avem demnitate și trebuie să facem un pas spre întoarcerea Moldovei în mâinile cetățenilor”, a spus Oazu Nantoi.

Pe circumscripția nr.12 candidează următoarele persoane:

Brașovschi Gheorghe (PDM),
Vasile Luca (PSRM),
Țîbîrnă Igor (Șor)
Oazu Nantoi (Blocul ACUM)

Pe 13 octombrie 1989, Oazu Nantoi a fost ales vicepreședinte al Sfatului Frontului Popular din Moldova. Pe 13 mai 1990 a creat Partidul Social-Democrat din Moldova. În anii 2009-2010 a fost deputat in Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Democrat

În martie 2015 a aderat la formațiunea lui Iurie Leancă, Partidul Popular European din Moldova. În 2015 a participat la fondarea Platformei Civice „Demnitate și Adevăr”. În prezent este susținătorul Partidului Acțiune și Solidaritate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente