Schimbă-ți viața în anul 2019. Înscrie-te la școala de IT cu doar 68 de euro pe lună și învață cea mai populară profesie a viitorului

LA_portali2

Doriți un loc de muncă bine plătit în sectorul IT al unei companii de mărime mare sau medie? Căutați o poziție de leader al echipelor de proiect sau a unui specialist în calculatoare al unei ambițioase firme start-up? Acum este momentul ideal să profiți de energia pozitivă a sărbătorilor LINK Academy îți vă oferă o reducere de 45% la toate programele de școlarizare pentru cele mai căutate și bine plătite profesii în IT.

Până pe 3 ianuarie, LINK Academy vă asigură înscrierea la cel mai mic preț al anului, așadar, școlarizarea de un an de zile pentru una dintre cel mai bine plătite profesii din IT poate începe de la doar 1099 euro sau de la doar 68 de euro pe lună, dacă alegeți plata în rate.

LA_portali

Dacă sunteți interesați de IT, aceasta este o oportunitate unică să vă schimbați viața în anul 2019, să vă asigurați succesul și să dobândiți competențele necesare pentru jobul și salariul dorit.

De mulți ani de zile joburile în IT se găsesc cel mai rapid, iar previziunile spun că această tendință va continua și în viitor. Totuși, atunci când vă alegeți cariera, este foarte important să vă gândiți care dintre domeniile IT corespund intereselor voastre pentru că, pe lângă un salariu excelent și oportunitatea de a găsi rapid un job, să vă și mândriți cu ceea ce faceți.

Oferta LINK Academy de Anul Nou vă ajută, în condiții speciale, să începeți să vă construiți o carieră de succes într-unul din cele 6 domenii IT principale: Programare, Design și multimedia, Administrarea rețelelor, IT business, Design 3D și CAD sau Dezvoltarea aplicațiilor mobile.

Școlarizarea la unul dintre aceste programe vă permite să vă dezvoltați competențe care vă vor transforma în profesioniști în scrierea codurilor de programare, administrarea rețelelor de calcul sau crearea aplicațiilor mobile care astăzi sunt o parte inevitabilă a vieților noastre. Pe lângă aceasta, puteți opta și pentru crearea obiectelor 3D și alte soluții grafice sau pentru conducerea proiectelor IT, conceperea campaniilor de marketing online și încă multe altele. Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți departamentul dorit și în mai puțin de un an de zile de la începerea școlarizării, veți deveni un profesionist calificat care face parte din industria cu cel mai rapid ritm de creștere din lume.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente