Echipa #diez vă recomandă cele mai drăgălașe evenimente pentru ziua de miercuri, 2 ianuarie

8A4E0ECYK3-920×613

Cum vă simțiți după Revelion? Obosiți, proaspeți, mia grei sau mai bogați? Diversificați-vă puțin ziua cu câteva evenimente light și ieftine, care, în mod obișnuit, o să vă dăruiască emoții neobișnuite.

#Magia bradului 7

În acest an, magia Revelionului va uni destine și va împrospăta vechea prietenie. Visați în fiecare zi, iar odată și odată dorința voastră se va împlini.

dsds

#Atelier de Relaxare – Mindfulness (adulți)

Pentru prima dată în Moldova. Antrenamente săptămînale pentru creier.Vei învăța să te concentrezi asupra prezentului, să scapi de stres, să-ți regăsești echilibrul interior, să fii mai fericit. Atelierele se desfășoară contra cost – cu abonament lunar. Pentru mai multe detalii contactați la nr. 069044041. Pagina evenimentului.

#Magia Crăciunului la Biblioteca Naţională a Republicii Moldova

Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită în perioada 15 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019, în cadrul Târgului de Crăciun organizat de către Guvernul Republicii Moldova, la o serie de evenimente specifice sărbătorilor de iarnă: concerte, colinde, ateliere, expoziții, jocuri interactive și multe alte surprize.

Evenimentele vor avea loc în perioada 15 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2018, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, blocul central și blocul II (str. 31 August 1989, nr. 78 „A”).

#Labirint

„Labirint” – o comedie despre relații umane exprimate prin iubire, prietenie, dar și instincte carnale, doar că aceste relații se ciocnesc cap în cap. Regie – Daniela Burlaca.

În textul de un comic tăios al dramaturgului Rajiv Joseph, unul dintre cei mai în vogă dramaturgi şi scenarişti americani, sunt aduse în lumină toate succesele şi eşecurile personajului TY, poet și profesor universitar, ce reinterpretează mitul unui Don Juan modern, fascinat de varietatea personalităților feminine. Eroul se trezește implicat în trei scenarii, ușor absurde: reușește să lase gravide trei femei: Jen – prietena sa oficială, Maureen – vecina sa și Becca – studenta sa. Pe măsură ce femeile se întâlnesc şi îşi dau seama de ceea ce s-a întâmplat, TY realizează că existenţa lui a luat-o razna şi că are doar puţin timp la dispoziţie ca să o asambleze la loc și de a-i împăca pe toţi cei afectaţi de momentul său de rătăcire.

Prețul biletelor: 150 de lei.
Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente