18:06:43 19.04.2024
Stiri

TRAGEDIA anului 2018 din R. Moldova

Social 31.12.2018 13:40 Vizualizări2439 Autor: Ziarul National
TRAGEDIA anului 2018 din R. Moldova


R. Moldova nu a dus lipsă nici în anul 2018 de crime, jafuri, incendii devastatoare, cazuri de neglijență a părinților care au dus la decesul unor copii, accidente și alte nenorociri.

Totuși, gândul că poți sta acasă seara târziu, împreună cu familia, iar dintrodată să fiți striviți de plăcile de beton prăbușite de la etajele superioare i-a impacientat pe mulți.

Pe 6 octombrie 2018, un bloc imens de pe bd. Moscova 11/5 era zguduit de o explozie, care aruncase în aer pereții exteriori de la mai multe apartamente situate la etajele 13, 14, 15 și 16 ale blocului și deteriorase planșeele de beton dintre aceste etaje.

Deflagrația a ucis în total cinci oameni, striviți de planșee, printre care și un copil de patru ani, dar și stăpâna apartamentului în care s-a produs explozia.



Imaginea soțului care răcnea de durere pe hol, imediat după explozie, neștiind nimic despre soția și copilul său, care au fost scoși ulterior fără suflare de sub dărâmături, a făcut înconjurul internetului.

CITIȚI și FOTO // Femeia și copilul ei de patru ani, decedați în BLOCUL GROAZEI de pe bd. Moscovei, identificați

Totodată, alte șapte persoane au fost internate cu diferite traumatisme în spital, iar zeci de locatari ai blocului au fost nevoți să trăiască în ultimele luni pe unde au apucat, fiindcă nu aveau voie să se întoarcă în „blocul groazei”.

CITIȚI și FOTO // A MURIT încă o victimă a EXPLOZIEI din „blocul groazei” de pe bulevardul Moscova

Oamenii legii au stabilit că explozia s-a produs, după ce o femeie de la etajul 15 a uitat aragazul pornit o zi întreagă, iar când s-a întors seara acasă s-a produs tragedia. Stăpâna acestui apartament a murit peste câteva zile la spital.

CITIȚI și Cauza exploziei din „blocul groazei”: Procurorul Chișinăului spune că deflagrația NU s-a produs de la butelia de gaz

Autoritățile capitalei au alocat 12 milioane de lei pentru a repara blocul „desfigurat” de explozia din 6 octombrie 2018.

CITIȚI și VIDEO // Primul INTERVIU oferit de fiul celor doi bătrâni din Israel, care au MURIT în urma deflagrației din „blocul groazei” de pe bulevardul Moscova


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md