18:18:05 25.04.2024
Stiri

De ce înșală femeile? Întrebarea și-a găsit, în sfârșit, răspunsul

Știri 31.12.2018 20:02 Vizualizări3847 Autor: Ziarul National
De ce înșală femeile? Întrebarea și-a găsit, în sfârșit, răspunsul sursa: tabu.ro


Rezultatele unui sondaj realizat de un site matrimonial pentru întâlniri între persoane căsătorite arată că femeile înșală la fel de mult ca și bărbații. Și multe o fac din răzbunare.

Site-ul IllicitEncounters.com, care, ar trebui să subliniem asta, este un site creat special pentru persoane care vor să-și înșele partenerii, a cerut unui număr de 1.000 de clienți să spună care sunt motivele pentru care calcă strâmb.

Peste 25% dintre subiecți au răspuns că au înșelat ca să se răzbune pe partenerul de viață. Știți expresia, cui pe cui se scoate. Așa, cred ei, au egalat scorul! Dar mult mai multe femei decât bărbați fac asta din răzbunare. Ce e amuzant că doamnele calcă strâmb nu o dată, ci de mai multe ori, deși partenerii lor le-au înșelat o singură dată. Poate așa sunt sigure că duc răzbunarea până la capăt.

Jumătate dintre cei care au înșelat din răzbunare susțin că le-au spus partenerilor că au avut o aventură ca să-i pedepsească. Iar opt din 10 spun că nu se simt deloc vinovați să se întoarcă în brațele lor, pentru că – tot ei afirmă asta – e mai greu să pornești de la zero după o despărțire decât să repari ce ai stricat.

Dar, pe de altă parte, cercetările experților de la Universitatea din Colorado Boulder au descoperit că bărbații au mai multe șanse să înșele decât femeile, în general – cu un procent de 21% în rândul bărbaților și doar 13% în rândul femeilor.

Sursa: tabu.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md