Ești elevă la liceu și vrei să-ți descoperi pasiunile și ambițiile de lider? Înscrie-te la „Girlbossing: School Clubs”

70DE97BB-48E8-40A7-8053-BD325623CF83_w1023_s

Ești elevă la liceu și vrei să-ți descoperi pasiunile și ambițiile? Participă la „Girlbossing: School Clubs” și învață cum să-ți organizezi timpul și să valorifici potențialul de a fi lider.

„Girlbossing: School Clubs” este un proiectul de două zile, în Engleză, își propune să aleagă 15-20 eleve de liceu pentru a le dezvolta și ghida în procesul de descoperire de sine, valorificarea abilităților personale și a capacităților de a crea un proiect cu impact în comunitate.

Astfel, veți avea șansa să înveți despre cum să-ți organizezi timpul, cum să lucrezi asupra-ți pentru a crea disciplină de sine, cum poți seta obiective de durată, și cel mai important, cum să creezi un proiect care va avea impact în școala ta. Acest proiect este un club școlar-astfel, prin participarea la proiect, îți asumi responsabilitatea de a-l crea și monitoriza. Mai presus decât toate, vei beneficia de mentorat până la sfârșitul anului școlar și de comunitatea fetelor care va fi creată în cadrul proiectului, așa că împreună să vă pune-ți ideile în aplicare.

Ziua 1, 12 Ianuarie, America House:

# Sesiunea 1: Dezvoltarea și lucrul asupra propriei încrederi în sine. Aflarea mai multor informații despre presiunea socială, stereotipuri și așteptări.
# Sesiunea 2: Descoperirea pasiunilor, ambițiilor și motivațiilor. Discuții despre leadership
Ziua 2, 13 Ianuarie, Consiliile Americane:
#Sesiunea 1: Punerea în practică a ideilor: management de proiect, cluburi școlare, misiuni cu impact.
# Sesiunea 2: Developing your professional and „people” skills: planning your day, setting goals, leading with authenticity.
Workshop-ul se va desfășura pe durata a două zile în incinta America House și a Consiliilor Americane. Pentru că grupul de fete selectat nu este mare, veți avea ocazia să lucrezi mai intensiv asupra propriei idei și a propriei dezvoltări, precum și să formezi conexiuni de durată cu celelalte participante și organizatori. Stilul workshop-ului se va focusa intens pe comunicare și lucru în grup.

Deși proiectul se desfășoară în engleză așa ca să aveți șansa să-ți dezvolți capacitățile de vorbire și ascultare a limbii, nu fi intimidată dacă nu dispui de un nivel avansat de Engleză. Poți întreba liber orice în Română sau Rusă, precum și răspunde la întrebări și efectua exercițiile individuale și de grup în limba care-ți este mai comodă.

Elevele interesate se pot înscrie AICI până la data de 6 ianuarie. Finalistele vor fi notificate până pe 10 ianuarie. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente