Ştiri

Sursa imaginii: Imagine simbol

Ştiri / Social

30 Dec. 2018 / 20:04

Recomandări pentru alegerea ţinutei de Revelion

Alegerea ţinutei pentru noaptea de Anul Nou este o misiune la fel de importantă ca şi decorarea casei sau pregătirea mesei festive. Stiliştii spun că combinaţia vestimentară aleasă pentru Revelion poate influenţa norocul în anul ce urmează. Astfel, cel mai potrivit este să optăm pentru haine şi accesorii care vor fi pe placul protectorului anului 2019 - Porcul de Pământ, relatează Moldova 1.

În 2019 nuanţa de verde măsliniu va fi mai prezentă decât niciodată. Dacă până acum verdele nu s-a putut bucura de o prezenţă constantă în colecţiile marilor creatori de modă, anul acesta verdele va ajuta, prin subtilitatea sa, la compunerea unor ţinute unice.

Rozul pal înseamnă eleganţă şi rafinament. Încă de la primul contact vizual, o ţinută dirijată de această nuanţă transmite ideea de delicateţe. Un alt motiv pentru care rozul pal este una dintre culorile anului 2019 îl constituie adaptabilitatea. Nuanţa poate fi purtată atât pe o rochie de mireasă, cât şi pe un pardesiu gros în prag de iarnă.

Ciocolatiul este o nuanţă puternică. Fiind foarte adaptabilă, această culoare poate fi purtată pe articole de îmbrăcăminte, cât şi pe pantofi sau accesorii.

În sezonul 2019 vor fi în vogă şi nuanţele de albastru, dar şi lila. Cea din urmă poate fi purtată chiar şi de mirese. Albul şi negrul au fost întotdeauna la modă, aşa că nu vor lipsi nici anul viitor din creaţiile vestimentare. Potrivit criticilor de modă, culorile anului 2019 se îndreaptă spre combinaţii clasice care să scoată în evidenţă trăsăturile chipului şi ale siluetei.

Alegerea unei nuanţe poate scoate o ţinută din monotonie sau o poate ruina complet. Pentru a evita greşelile cromatice, este foarte important să asortaţi toate elementele pe care le purtaţi. O ţinută corectă trebuie să păstreze linia cromatică la nivelul articolelor de îmbrăcăminte şi la nivelul accesoriilor sau pantofilor.

Comentarii