Deliu ar fi propus ca PLDM să nu intre în blocul ACUM, ci doar să candideze în anumite circumscripții

tudor-deliu-implineste-62-de-ani-ce-cadou-si-a-facut-deputatul-1509292359

Liderul PLDM, Tudor Deliu spune că s-ar putea regăsi pe lista blocului ACUM, și spune că nu exclude că „vor fi modificări și în listă”. Acesta spune că a avut o părere diferită atunci când PLDM a decis să intre în componența blocului ACUM.

„Nu am încercat să impun părerea mea. Eu am încercat să vin cu argumente că, totuși, PLDM ar trebui să se înregistreze în calitate de concurent electoral. Neînregistrarea în calitate de concurent electoral are mai multe laturi negative. Am venit cu o propunere, care credeam că va fi acceptată. Să ne înregistrăm în calitate de concurent electoral, dar să nu venim cu o listă națională. Să înregistrăm unii candidați pe unele circumscripții, acolo unde credeam că avem cele mai mari șanse de a obține victorie”, a spus Tudor Deliu în cadrul unui interviu pentru Unimedia.

Totodată, Deliu spune că el nu cere funcție, și că nu nu este persoana care s-ar umili pentru a obține așa ceva.

În lista blocului ACUM se regăsesc doar Maria Ciobanu și Ion Terguță din partea PLDM. Maria Ciobanu este pe poziția a 11-a, cu șanse destul de mari de a intra în viitorul Parlament în cazul în care blocul ACUM ar obține peste 20% din voturi, lucru probabil. Ion Terguță este pe poziția a 32 -a în lista electorală. Tot el încearcă să se înregistreze pentru a candida în circumstiția 18, acolo unde candidează liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

Lista electorală a blocului ACUM. Maia Sandu și Andrei Năstase în frunte. Ce alte nume se mai regăsesc

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente