10:18:12 28.03.2024
Stiri

DOC // Candidatul Blocului ACUM din circumscripția care include mai multe suburbii ale Chișinăului, printre care Stăuceni, Colonița, Ghidighici și Vadul lui Vodă: Cine sunt contracandidații de la socialiști și democrați

Partide/Comunicate 29.12.2018 16:39 Vizualizări4067 Autor: Ziarul National
DOC // Candidatul Blocului ACUM din circumscripția care include mai multe suburbii ale Chișinăului, printre care Stăuceni, Colonița, Ghidighici și Vadul lui Vodă: Cine sunt contracandidații de la socialiști și democrați Facebook
Mihai Popșoi


Candidatul Blocului electoral „ACUM” în circumscripția nr. 32 va fi vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Mihai Popșoi.

Popșoi a anunțat că a înregistrat grupul de inițiativă pentru susținerea candidaturii sale la funcția de deputat și a primit listele de subscripţie.

„Mulțumesc mult tuturor celor care au decis să mă ajute în acest efort și sunt convins că împreună vom învinge!”, a scris Mihai Popșoi pe Facebook.



Menționăm că Mihai Popșoi este al optulea în lista Blocului „ACUM” din circumscripția națională, iar circumscripția uninominală nr. 32 include suburbiile Bubuieci, Budești, Ciorescu, Colonița, Cricova, Cruzești, Ghidighici, Grătiești, Stăuceni, Tohatin, Vadul lui Vodă și Vatra.

În această circumsripție, Popșoi le va avea contracandidate pe Nina Costiuc, primar de Budești, din partea Partidului Democrat, și pe Svetlana Popa de la socialiști.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md