Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru ultima duminică din acest an

6911806-winter-snow-girl-mood
Foto: 7-Themes.com

E ultima duminică de decembrie, e ultima duminică din anul 2018. Sună melancolic, trist sau poate vesel, indiferent cum a trecut pentru tine acest an, ce ar fi dacă ți-ai colora această zi de weekend cu amintiri frumoase? Echipa #diez crede că tu chiar meriți asta, așa că îți recomandăm câteva evenimente la care vei putea culege multe momente drăguțe de care îți vei aminti cu drag în anul 2019.

#Ultimul Concert al Anului 2018

Încheie acest an cu note muzicale și atmosferă frumoasă la un recital de orgă. Te așteaptă piese extraordinare și artiști talentați, duminică, începând cu ora 17:00, la Sala cu Orgă.

Mai multe detalii află AICI!

#Misterul de Crăciun

Începând cu 21 decembrie 2018 și până în data de 13 ianuarie 2019 Circul din Chișinău își așteaptă spectatorii la un nou spectacol de Revelion – „Misterul de Crăciun”. Un spectacol de divertisment de bună calitate.

Astfel, programul pentru copii şi adulţi va include un spectacol uimitor ce va combina dresură de papagali, dresură de câini și pisici, școala de echitatie, acrobații în aer, jonglerie pe role, roata Syr, echilibru și desigur Clovnul Mart.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Chirița în provincie. Tombolă aniversară

Comedia „CHIRIȚA ÎN PROVINCIE” în regia lui Petru Vutcărău, împlinește 25 de ani. La sfârșitul spectacolului va fi organizată o tombolă cu premii de excepție, după care veți fi invitați la Balul Chiriței!

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Gardenia

Teatrul „Geneza Art” vine cu spectacolul „Gardenia”, după o piesă semnată de Elżbieta Chowaniec, în regia Danielei Burlaca, în care patru generaţii de femei din aceeași familie îşi spun povestea de la 33 de ani.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#AQUAMAN 3D

Dacă îți place să mergi la cinema, atunci poți petrece ultima duminică cu un film bun și popcorn.

Mai multe detalii despre filmul de mai sus, dar și alte filme găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente