(foto) „Izvar din Artă”. Cum s-a desfășurat cea de a doua expoziție personală a Irinei Bardița

irina

Pe 20 decembrie, Irina Bardița, a vernisat cea de a doua expoziție personală. Tânăra menționează că această expoziție a fost „cadoul de la Moșul” în acest an. Cei care au fost la inaugurare au avut posibilitatea să-și trateze sufletele cu „artă-terapie”, să admire tablourile expresioniste, să asculte muzică bună și să discute, desigur, despre artă.

„Anul acesta, a fost mai mult decât un an cu 365 de zile. Practic, un film din viața mea, plin de urcușuri, coborâșuri, evenimente marcante și schimbări radicale. Nu vreau să trag acum bilanțul, pentru că e doar o etapă, o secvență care va continua prin noi performanțe și rezultate productive. A doua expoziție personală, la final de an, mi-a dat noi forțe pentru anul viitor, și mi-a arătat că 2018 se încheie destul de frumos și mai am mult de muncit, pentru că arta e o muncă asiduă continuă, arta sunt eu și eu prin artă trăiesc și mă autoperfecționez. Vreau să le zic un „Grand Merci” persoanelor care m-au susținut și care au contribuit la organizarea evenimentului, persoane care s-au implicat cu sufletul și au făcut seara să fie magică pentru toți cei prezenți și invitați”, a menționat Irina.

Iar pentru cei care nu au reușit să ajungă la expoziția „Izvar din Artă”, atașăm câteva fotografii cu momentele călduroase din cadrul acesteia.

c51 c52 c53 c54 c55 c56 c57

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente